PENTTI RUOTSALAINEN

Pentti Ruotsalainen, katti Pihtiputaalta, s. 1952,

jatkanee kat-töitä vuoteen 2022 asti…!

  • Olen käynyt 8 kuukauden pituisen Ksshp:n järjestämän kokemusasiantuntija- eli kat-koulutuksen vuonna 2013. Etätehtävien lisäksi koulutukseen kuului lähiopetusta 4 tuntia kerran viikossa.
  • Olen kertonut omaa tarinaani ja edistänyt samalla asiakaslähtöisyyttä lähinnä psykiatrian ammattilaisten koulutustilaisuuksissa mm. Joensuussa, Oulussa, Raahessa, Tervossa ja myös lähellä kotiani Viitasaarella.  Olen ollut JAMKin organisoiman Pelaten osalliseks –projektin ohjausryhmän varapuheenjohtajana vuosina 2015-2017 ja esittänyt oman tarinani sen 2 studiosessiossa sekä myös Pelaten terveeks –projektin loppuseminaarissa.
  • Kotikunnassani Pihtiputaalla olen ohjannut mt-kuntoutujien oman lehden tekemistä, järjestänyt heille Pihtiputaan Mummon johtamia lauluhetkiä talvikuukausina, vetänyt yhdessä psykologin kanssa Hyvän Mielen Ryhmää sekä sisätiloissa että laavuilla. Olen myös järjestänyt ohjelmaa mt-kuntoutujien tapaamiseen sekä opettanut heille atk:n alkeita.
  • Olen verkkotutorina elämäntapamuutosprojektissa ja järjestän myös kotaretkiä Viitasaaren mt-kuntoutujien miesryhmälle sekä keskusteluja laavuilla eräälle kohtalotoverilleni.
  • Toivoisin, että pääsisin terveyskeskuksen potilaiden avuksi ennen heidän käyntiään lääkärillä, lääkärikäynnille ja heti sen jälkeen.  Opettajakokemukseni ansiosta en jännitä häiritsevästi esiintymisiä suurillekaan yleisöille, ja myös ne ovat mieluisia tehtäviä.

Yhteystiedot: penttiruots@gmail.com, gsm 050 362 32 71, tietoa muista töistäni osoitteessa m-tarinat.net ! Postiosoite Kaartotie 1, 44800 Pihtipudas, kesäisin asun Uuraisilla.  Ollaan yhteyksissä!